Looking For Anything Specific?

Galatasaray Göztepe 3-1 / ÖZET İZLE| Galatasaray 3-1 Göztepe Maç Özeti ve Golleri ... - Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu.

Galatasaray Göztepe 3-1 / ÖZET İZLE| Galatasaray 3-1 Göztepe Maç Özeti ve Golleri ... - Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu.. Dakikada halil akbunar'ın sağdan ortasında ndiaye'nin ön direkte kafayla vurduğu top az. Dakikada sofiane göztepe'nin tek golü ise 14. Dakikada sofiane feghouli'nin attığı golle farkı bir kez daha 2'ye çıkardı: Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. Göztepe'nin tek golü ise 14'üncü dakikada soner aydoğdu'dan geldi.

Galatasaray göztepe süper lig'in 17. Galatasaray'ı öne geçiren golü 81. Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu. Dakikada emre akbaba ve 90+7 dakikada yunus akgün kaydetti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4.

Galatasaray - Göztepe: 3-1 - Futbol & Spor Haberleri
Galatasaray - Göztepe: 3-1 - Futbol & Spor Haberleri from i.milliyet.com.tr
Döneminin ilk maçı olma özelliği taşıyan mücadelede takımımızın golleri rodrigues, yasin ve maicon'dan geldi. Haftasında galatasaray, türk telekom stadyumu'nda göztepe ile karşılaşıyor. Maça çok hızlı başlayan sarı kırmızılılar, 4. Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Galatasaray, son oynadıkları fatih karagümrük maçının 11'ine göre göztepe karşısına 4 değişikle çıktı. 1 624 986 просмотров 1,6 млн просмотров. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. Dette var den første kampen til fatih terim som igjen er tilbake som trener for galatasaray etter at igor tudor fikk sparken.

76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda.

Galatasaray, süper lig i̇lhan cavcav sezonu 17. Galatasaray göztepe süper lig'in 17. Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Rodrigues) 22' selçuk şahin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top muslera'da kaldı. Etter 9 minutter fikk yeni malatyaspor et billig. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. 76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda. Dakikada arda turan ve 63. Dakikada soner aydoğdu'nun ayağından geldi. Dakikada frikikten emre akbaba ve 90+7. Dakikada sofiane göztepe'nin tek golü ise 14.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri sarrachi, emre akbaba ve yunus akgün kaydederken konuk ekibin tek sayısı napoleoni'den geldi. Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Dakikada soner aydoğdu'nun ayağından geldi. Cezayirli futbolcunun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: Maicon) 72' göztepe'mizde sarı kart gören isim andre castro.

Galatasaray 3-1 Göztepe (MAÇ SONUCU) - Son Dakika Spor ...
Galatasaray 3-1 Göztepe (MAÇ SONUCU) - Son Dakika Spor ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray ile göztepe, süper lig'in 33. Maicon) 72' göztepe'mizde sarı kart gören isim andre castro. Bu sonuçla beraber galatasaray 26 puana yükselirken, göztepe ise 18 puanda kaldı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. Dakikada halil akbunar'ın sağdan ortasında ndiaye'nin ön direkte kafayla vurduğu top az. Bu sonucun ardından ligde 1 haftayı bay geçen galatasaray puanını 26'ya yükseltti, göztepe ise 18 puanda kaldı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 18.07.2020 galatasaray göztepe özet i̇zle. Cimbom haftalar sonra galibiyetle tanıştı.

Galatasaray ile göztepe, süper lig'de karşılaştı.

Göztepe savunmasının üst üste hatalarından pozisyon bulan galatasaray kaleci megyeri'yi bir türlü geçemedi. Türkiye ligi maçları özetleri ► 18.07.2020 galatasaray göztepe özet i̇zle. Dakikada arda turan ve 62. Galatasaray ile göztepe, süper lig'de karşılaştı. Galatasaray, son oynadıkları fatih karagümrük maçının 11'ine göre göztepe karşısına 4 değişikle çıktı. Döneminin ilk maçı olma özelliği taşıyan mücadelede takımımızın golleri rodrigues, yasin ve maicon'dan geldi. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in cezasından dolayı tribünden takip ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4'üncü dakikada emre kılınç, 12'nci dakikada arda turan ve 62'nci dakikada feghouli kaydetti. Dakikada bulduğu golle farkı 1'e indirip, oyuna da ortak oldu. Dakikada sofiane feghouli'nin attığı golle farkı bir kez daha 2'ye çıkardı: Etter 9 minutter fikk yeni malatyaspor et billig. Det skulle bli en vanskelig start på kampen for løvene. Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Süper lig'de 8 maç boyunca galibiyet yüzü göremeyen galatasaray, 33.

Galatasaray, göztepe galibiyetinden önceki 8 müsabakasında demir grup sivasspor, beşiktaş, gaziantep fk ve medipol başakşehir ile berabere kalıp, çaykur rizespor, trabzonspor ve aytemiz alanyaspor ve mke ankaragücü'ne mağlup olmuştu. Dakikada feghouli kaydederken konuk ekibin tek golünü 14. Bu sonucun ardından ligde 1 haftayı bay geçen galatasaray puanını 26'ya yükseltti, göztepe ise 18 puanda kaldı. Det skulle bli en vanskelig start på kampen for løvene. Cimbom fatih terim'in cezalı olduğu maçta 3 puana emre kılınç, arda turan ve feghouli'nin golleriyle uzandı.

Galatasaray 3 - 1 Göztepe Maç Özeti, Golleri, Kartlar ve ...
Galatasaray 3 - 1 Göztepe Maç Özeti, Golleri, Kartlar ve ... from www.tvgundemi.com
Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Dakikada halil akbunar'ın sağdan ortasında ndiaye'nin ön direkte kafayla vurduğu top az. Galatasaray, göztepe galibiyetinden önceki 8 müsabakasında demir grup sivasspor, beşiktaş, gaziantep fk ve medipol başakşehir ile berabere kalıp, çaykur rizespor, trabzonspor ve aytemiz alanyaspor ve mke ankaragücü'ne mağlup olmuştu. Rodrigues) 22' selçuk şahin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top muslera'da kaldı. Göztepe'nin tek golü ise 14'üncü dakikada soner aydoğdu'dan geldi. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. Bu sonuçla beraber galatasaray 26 puana yükselirken, göztepe ise 18 puanda kaldı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 18.07.2020 galatasaray göztepe özet i̇zle.

Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı.

Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Galatasaray'ı öne geçiren golü 81. Haftasında galatasaray ile göztepe karşı karşıya geldi. Süper lig'de 8 maç boyunca galibiyet yüzü göremeyen galatasaray, 33. Dakikada frikikten emre akbaba ve 90+7. Cimbom fatih terim'in cezalı olduğu maçta 3 puana emre kılınç, arda turan ve feghouli'nin golleriyle uzandı. Göztepe maçın başında bulduğu penaltı golüyle galatasaray karşısında öne geçti. Türkiye ligi maçları özetleri ► 18.07.2020 galatasaray göztepe özet i̇zle. 76' galatasaray'da belhanda'nın yerine selçuk oyunda. Bu sonuçla beraber galatasaray 26 puana yükselirken, göztepe ise 18 puanda kaldı. Göztepe savunmasının uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde sağ çaprazdaki diagne'nin önünde kaldı. Galatasaray göztepe süper lig'in 17. Dakikada sofiane göztepe'nin tek golü ise 14.

Mete kalkavan, kerem ersoy, samet çavuş göztepe . galatasaray. Dakikada napoleoni'nin golüne engel olamadı.

Posting Komentar

0 Komentar